carrusel-ozono

Ce este ozonul?

Ozonul este creat din urma descarcarilor electrice din natura, in timpul furtunilor. Astfel descarcarea electrica produce acel miros placut, perceput ca aer curat si improspatat. Deoarece ozonul se transforma in oxigen nu este considerat toxic pentru corpul uman ci ecologic in comparatie cu dezinfectantele chimice.

Este de la sine inteles faptul ca ozonul nu poate fi depozitat sau transportat, ci trebuie creat la fata locului cu ajutorul generatoarelor de ozon. Ozonul este si un gemicid extreme de puternic, avand o arie larga de actiune ce duce la eradicarea activitatii microbiologice.

La ce ajuta ozonul?

Ozonul este un oxidant foarte puternic, fiind urmat de fluoruri ca reactivitate, avand o putere de oxidare de 100 de ori mai mare decat cea a clorului.

De asemenea, ozonul este un dezodorizant foarte eficient, avand capacitatea unica de a elimina mirosurile neplacute care afecteaza calitatea aerului din spatiile interioare cum ar fi fumul de tigara, mirosul persistent de vopsea dupa renovarea locuintelor, mucegaiul si fungii din diferite locuri (subsoluri, beciuri etc.). In plus, este adesea folosit si pentru dezodorizarea si sterilizarea frigiderelor.

Ozonul acopera mirosul?
Nu. Ozonul nu acopera mirosurile ci le neutralizeaza chimic.

Ce mirosuri poate sa neutralizeze?
Ozonul combate mirosurile neplacute precum:
– Mirosul de la instalatia de aer conditionat a masinii.
– Noxele auto (uleiuri, mirosul de service, fum esapament etc.)
– Mirosul de tigara
– Mirosul de benzina, motorina
– Mirosul de diluanti si vopsele
– Mirosul de animale
– Mirosurile lasate de la resturile de mancare
– Sterilizeaza si dezinfecteaza tapiteria masinii ,scaunele de copii
– Dezinfecteaza toaletele, bucatariile, subsolurile, camerele de apartamente

car-ozone-treatment (1)

In cat timp se elimina mirosurile?
Ozonul elimina mirosurile neplacute in aproximativ 10 minute.

Ozonul poate sa distruga si bacteriile?
Da. Ozonul omoara 99% din virusuri, mucegai, bacterii, ciuperci, acarieni etc. Studiile arata faptul ca eficienta ozonului este de 5 ori mai ridicata decat sterilizarea cu ultraviolete.

Ce poate afecta capacitatea de dezinfectare a ozonului ?
Singurele lucruri care ar putea sa afecteze capacitatea sa sunt concentratia de ozon si temperatura (temperatura de maxim 32°C este maxima pentru capacitatea de dezinfectare a ozonului)

Caracteristicile ale generatorului de ozon:
– respecta intocmai toate standardele europene de siguranta si calitate (CE, ROHS, ISO) si nu dauneaza in nici un fel sanatatii umane (< 50ppm)
– Cantitatea de ozon produsa: 3,5g / h
– Volumul de aer care poate fi dezinfectat pe un ciclu de 5-6 minute: 50mc (ex: un dormitor de 4/4m)
– Ozonul se formeaza prin descarcarea UNOR microfulgere electrice pe o lamela de ceramica.

fotka

Mirosul greu degajat din instalatia dvs. de aer conditionat va produce disconfort?

Ati inceput sa aveti simptome alergice si respirati greu ori de cate ori urcati in masina dvs?
Majoritatea autovehiculelor moderne sunt dotate cu un sistem de aer conditionat capabil sa asigure confortul necesar pasagerilor. Insa, majoritatea producatorilor nu iau in considerare calitatea aerului emanat din aceste sisteme. O mare cantitate de alergeni se pot dezvolta si supravietui in interiorul sistemului de climatizare, iar atunci cand este pornita ventilatia aceste micro organisme se imprastie in intreg autoturismul.
Noi va putem ajuta!

Va putem asigura un tratament complet pentru igienizarea sistemului de climatizare si eliminarea mirosurilor neplacute cu doar 100 RON.

Pentru bunastarea dumneavoastra, folosim un apparat professional Magnetti Marelli Ozon Maker care are un sistem de decontaminare revolutionar utilizat pentru purificarea aerului si eliminarea mirosurilor neplacute din masina dvs!

Magneti Marelli Ozone Maker este echipat cu un sistem de producere a ozonului prin emanatie, pentru decontaminarea microbiologica a camerelor si suprafetelor fara a fi necesara utilizarea substantelor chimice.

Aparatul este pozitionat orizontal in afara masinii, langa usa de pe partea soferului sau pasagerului si este introdus in priza. Circuitul de aer este pozitionat pe reciclare continua cu ventilatorul la minim pentru a efectua un circuit complet de decontaminare.

Intreaga operatiune dureaza aproximativ 20 minute. Pretul este de 100 lei (TVA inclus).

Dupa un tratament ca acesta, toate mirosurile neplacute din interiorul masinii dvs, vor disparea, iar dvs puteti beneficia de un aer curat si sanatos.